Ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ Β’, που θα αγωνιστεί στη Super League 2. Ο μεσοεπιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της δεύτερης ομάδας των «κιτρινόμαυρων», που ξεκινά προπονήσεις από την Πέμπτη 5/8. Αναλυτικά η ανακοίνωση […]

Ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ Β’, που θα αγωνιστεί στη Super League 2.

Ο μεσοεπιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της δεύτερης ομάδας των «κιτρινόμαυρων», που ξεκινά προπονήσεις από την Πέμπτη 5/8.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Τζούντα Γκαρσία:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, Τζούντα Γκαρσία από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο. Ο Τζούντα Γκαρσία, αδερφός του άσου της ομάδας μας, Λιβάι. Και συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Τζούντα Γκαρσία γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2000 στο Σαν Φερνάντο του Τρίνινταντ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Πόιντ Φορτέν. Με την οποία έγινε επαγγελματίας και συνέχισε την καριέρα του στη Νεπόκα της Ινδίας.

Είναι διεθνής με την U20 και την U21 του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, ενώ έχει ήδη κάνει εννιά συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών της χώρας, με την οποία συμμετείχε στα προκριματικά του Μουντιάλ και στο πρόσφατο Gold Cup της Κεντρικής Αμερικής.

https://www.youtube.com/watch?v=laj3alt0SuQ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ