Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα από το ερχόμενο καλοκαίρι και με την έλευση νέου τεχνικού να αλλάξει ριζικά. Φυσικά δεν θα μείνει μόνο εκεί αφού αρκετοί παίκτες δεν έχουν σίγουρη την θέση τους στο υπάρχον ρόστερ. Αναμένονται πολλές αλλαγές, αλλά πρώτη θα αφορά σε εκείνη του προπονητή. Ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ δύσκολα θα […]

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα από το ερχόμενο καλοκαίρι και με την έλευση νέου τεχνικού να αλλάξει ριζικά. Φυσικά δεν θα μείνει μόνο εκεί αφού αρκετοί παίκτες δεν έχουν σίγουρη την θέση τους στο υπάρχον ρόστερ. Αναμένονται πολλές αλλαγές, αλλά πρώτη θα αφορά σε εκείνη του προπονητή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο πάγκο της Ένωσης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ράσταβατς του Αστέρα Τρίπολης ώστε να αναλάβει την ΑΕΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην ομάδα της Αρκαδίας έδειξε έργο ο Σέρβος τεχνικός, τον έβαλε στα Play Off στην «6άδα» δηλαδή και σίγουρα άφησε θετικά δείγματα γραφής.

Ο Τίγρης θέλει μία λύση που θα έρθει να κουμπώσει άμεσα στην ΑΕΚ, δίχως να θέλει πολύ χρόνο ώστε να μάθει πρόσωπα και καταστάσεις. Γι’ αυτό άλλωστε ακούστηκε και το όνομα του Λουτσέσκου, αλλά μοιάζει απίθανο να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι ο Νο. 1 στόχος και σίγουρα η λύση που θεωρούν πολοί ότι μπορεί να ξανά επαναφέρει την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού…

Προπονητής χαμηλών τόνων, και με έργο σε χαμηλά μπάτζετ. Μια επιλογή που δείχνει ότι έχει κουμπώσει και δύσκολα θα αλλάξει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να τον δούμε και του χρόνου στον δικέφαλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ