Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ   Στην Ένωση επικρατεί ντελίριο χαράς. Με τις ενισχύσεις να είναι απανωτές και τα χαμόγελα να επιστρέφουν ενόψει Europa Conference League. Σήμερα η Ένωση θα ανακοινώσει την απόκτηση του. Ο «Τσίνο» θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και θα ολοκληρώσει το deal, υπογράφοντας το συμβόλαιο του με […]

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ   Στην Ένωση επικρατεί ντελίριο χαράς. Με τις ενισχύσεις να είναι απανωτές και τα χαμόγελα να επιστρέφουν ενόψει Europa Conference League.

Σήμερα η Ένωση θα ανακοινώσει την απόκτηση του. Ο «Τσίνο» θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και θα ολοκληρώσει το deal, υπογράφοντας το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» για 3+1 χρόνια

Στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσσού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει διαθέσιμο και τον Νταμιάν Λε Ταλέκ. Που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αλλά και τον τραυματία Στάνκοβιτς, όπως και τους Γαλανόπουλο και Λάτσι. Όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα παραταχθεί με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Τζαβέλλα και Νεντελτσιάρου στόπερ, τον Μπακάκη δεξί μπακ και αριστερά έναν εκ των Λόπες ή Μιτάι. Σάκχοφ, Σιμάνσκι και Μάνταλος θα είναι στο κέντρο, με τον Γκαρσία δεξιά και τον Αλμπάνη αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ανσαριφάρντ.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας η ΑΕΚ θα μάθει και τον αντίπαλό της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Στις 22:00 η Κολερέιν υποδέχεται τη Βελέζ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Βόσνιων από το πρώτο ματς. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 22 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 29 του μήνα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ