Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Αποχωρήσεις, μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις. Ο Αλμπάνης πήρε το σήμα που περίμενε για να ανανεώσει με την ΑΕΚ. Ο Ελληνας ακραίος επιθετικός βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει με τους «κιτρινόμαυρους» με […]

Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Αποχωρήσεις, μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις. Ο Αλμπάνης πήρε το σήμα που περίμενε για να ανανεώσει με την ΑΕΚ.

Ο Ελληνας ακραίος επιθετικός βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει με τους «κιτρινόμαυρους» με συμβόλαιο που φτάνει τα 230.000 ευρώ ετησίως.

Ο 26χρονος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2018 και όλα έδειχναν πως φέτος θα ήταν η τελευταία του χρονιά στα Σπάτα, καθώς υπήρχε πληθώρα παικτών στη θέση του, έπειτα και από την απόκτηση του Τάνκοβιτς και του Λιβάι Γκαρσία.

Παρόλα αυτά στα Σπάτα υπολογίζουν κανονικά στον Χρήστο Αλμπάνη και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Φέτος ο Αλμπάνης μετράει 8 συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους».

Χιμένεθ: «Ο Παναιτωλικός μας δυσκόλεψε» - AgrinioNews

Οι επόμενες κινήσεις

Ο νέος κόουτς έχει διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, αλλά εκτιμά ότι δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί. Ο Μανόλο θεωρεί πως όλη η ομάδα αμύνεται λάθος και για αυτό ξεκαθάρισε πως… όποιος δεν βοηθάει αμυντικά, δεν θα παίζει!

Η ΑΕΚ προχωρά τις υποθέσεις των Παουλίνιο και Νταβίντ Σιμάο με σκοπό να βρεθεί λύση και να αποχωρήσουν άμεσα, ενώ ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάιτς αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του. Θα φύγουν ως δανεικοί οι Σαμπανάτζοβιτς και ο νεαρός Λάτσι. 

Η «Ένωση» επιθυμεί την παραμονή του Λιβάγια, στον οποίο προσφέρει νέο τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτό το θέμα και ελπίζουν πως η άφιξη του Χιμένεθ στην ομάδα θα βοηθήσει σε αυτό.

Ο Ολιβέιρα δεν έχει και πολλές συμπάθειες στην ομάδα, και με την προσφορά που του έχει γίνει, είναι για να φεύγει…

Στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που για καιρό ο σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί και δεν τα έχει καταφέρει και υπάρχουν κενά που επισημαίνονται από πέρυσι. Το αποτέλεσμα είναι στο ρόστερ να ανήκει ο Νταβίντ Σιμάο (τον οποίο πέρυσι είχε καταφέρει να δώσει δανεικό, αλλά όχι να τον… κρατήσει μακριά από την ομάδα) Το γεγονός ότι ο Εμανουέλ Ινσούα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τον βγάζουν στην σέντρα για να βρεθεί νέα ομάδα.

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δώσει και μια μικρή λίστα για τον Ιανουάριο. 2-3 προσθήκες ενδεκαδάτες. Η μία που είναι σχεδόν τελειωμένη θα δώσει μεγάλη χαρά στους φίλους της ΑΕΚ, αφού είναι καταξιωμένος ποδοσφαιριστής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι