Καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Άρη. Μπορεί η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” να έχει ξεκινήσει και να προχωράει δυνατά. Τα μεταγραφικά όμως μένουν “παγωμένα΄”. Η υπόθεση Ντουρμισάι αναγκάζει τον Άρη  να περιμένει την απόφαση του CAS για το BAN. Την περιμένει μέχρι τουλάχιστον την 1η Ιουλίου. Καθώς αν μέχρι τότε το Ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δεν αποφασίσει, […]

Καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Άρη. Μπορεί η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” να έχει ξεκινήσει και να προχωράει δυνατά. Τα μεταγραφικά όμως μένουν “παγωμένα΄”.

Η υπόθεση Ντουρμισάι αναγκάζει τον Άρη  να περιμένει την απόφαση του CAS για το BAN.

Την περιμένει μέχρι τουλάχιστον την 1η Ιουλίου. Καθώς αν μέχρι τότε το Ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δεν αποφασίσει, τότε οι “κίτρινοι” θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τις προφορικές συμφωνίες που έχουν ολοκληρώσει με παίκτες.

Οι άνθρωποι του Άρη δούλεψαν πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι, πριν ακόμη τελειώσει η προηγούμενη σεζόν. Και έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η αλήθεια είναι, μάλιστα, οτι θα ήθελαν και κάποιους από τους παίκτες αυτούς στη Θεσσαλονίκη πριν τη 1η Ιουλίου. Προκειμένου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ενσωματωθούν με το ρόστερ και να “μπολιαστούν” στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος θα ήθελε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, όσο το δυνατόν νωρίτερα, στα 3-5 Πηγάδια.

Πέραν των μεταγραφών, όσον αφορά τα τρία φιλικά που θα γίνουν στην Αυστρία, γίνεται προσπάθεια να κλειστεί και ένα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο δυνατή ομάδα, στα μέσα του επόμενου μήνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ