Κανονικό ring έγινε η προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Κανονικό ring έγινε η προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι πρωταθλητές φαίνεται πως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη περίοδο τους, όσον αφορά την εσωτερική κατάσταση που κράτη στα αποδυτήρια. Αφού ένα πρόσφατο συμβάν δείχνει πως η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

Σε ένα περιστατικό που συνέβη στην τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ντρέιμον Γκριν και Τζόρνταν Πουλ  ήρθαν στα χέρια, καθώς είχανε διαφωνία στην προπόνηση και άρχισαν να σπρώχνονται, με τον Γκριν τελικά Να δίνει μία ζηλευτή μπουνιά στον δεύτερο με την προπόνηση να διακόπτεται.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται κανονικά πλέον στον ίδιο χώρο, καθώς έλυσαν τις διαφορές τους και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι πως η κοριός θα τιμωρήσουν τους δύο καλαθοσφαιριστές για το συμβάν, όμως ελπιζουν να μη συμβεί ποτέ ξανά το ίδιο.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε στον Τζόρνταν Πουλ και τους υπόλοιπους παίκτες για την γροθιά που έδωσε στον νεαρό και έπειτα αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις των Γουόριορς, αναμένοντας πλέον την τιμωρία του.

“Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν τα επικροτούμε, αλλά συμβαίνουν” δήλωσε σχετικά με το θέμα ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, για να προσθέσει: “Ο Ντρέιμοντ απολογήθηκε στην ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν στο δωμάτιο. Όσο για την τιμωρία του και κάποιο πιθανό πρόστιμο, αυτό θα το χειριστούμε εσωτερικά”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ