Το  GNTM να ξεκινά τα γυρίσματα του στα τέλη Μαΐου. Μιας και το επιτυχημένο παιχνίδι μόδα θα προβάλλεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μετά την επιβεβαίωση ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι παρουσιάστρια, και με την θέση να παραμένει κενή, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Με ποιες μίλησε η παραγωγή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το όνoμα που θα αναλάβει την παρουσίαση του GNTM αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα.
Με πρόσωπα που έχουν κάνει ήδη κάποια ραντεβού με την παραγωγή.
Μ τις Αναστασία Περράκη, Αγγελική Τσιώνου , Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, και Νάντια Σερλίδου να έχουν κάνει συζητήσεις για την θέση της παρουσιάστριας.

Φήμες για την Μαριέττας Χρουσαλά.

Πληροφορία όμως αναφέρει και το όνομα της Μαριέττας Χρουσαλά. Στην Προσπάθεια της η παραγωγή να φέρει νέα απρόσωπα και αέρα ανανέωσης δεν αποκλείεται να δούμε την Μαιέττα Χρουσαλά σε ρόλο παρουσιάστριας μιας και η ίδια το έχει ξανά κάνει.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr