Κάθε κύκλος και καλύτερος και αναμένουμε ο τέταρτος κύκλος του πολύ δυνατού ριάλιτι του STAR να παίξει πολύ δυνατή μπάλα. Μόλις κυκλοφόρησε το trrailer του GNTM 4 και οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει.

Ο 4ος κύκλος του πολύ επιτυχημένου ριάλιτι είναι γεγονός. Το GNTM  επιστρέφει από την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του Star Channel.

Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή και στο νέο κύκλο της επιτυχημένης παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά, είναι στον αέρα. Και όχι από τον σταθμό.

Η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει φυσικά στο STAR αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει δεν θα συνεχίσει και στον επόμενο κύκλο.

Οι συμμετοχές ξεκίνησαν και ήδη επικρατεί πανικός. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας. Ξανά με φιλόδοξα αγόρια και κορίτσια.

Βασικός συνεργάτης της παραγωγής που έχει τον κεντρικό ρόλο για την προετοιμασία είναι  η Ζενεβιεβ Μαζαρί, ως creative director του σόου, και καθημερινά επεξεργάζεται τις νέες δοκιμασίες, που οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακές, αλλά και αρκετά πρωτότυπες.

Δ. Σκουλός: Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλος Μαΐου

«Το κανάλι είναι σε διαδικασία αναζήτησης της αντικαταστάτριας της Βίκυς Καγιά. Δεν το ήξερα ότι αποχώρησε από το «GNTM». Το έμαθα από το κανάλι. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει γιατί είναι το «GNTM», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Σκουλός μιλώντας για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «μίλησε μαζί της μέσω μηνυμάτων και του είπε πως θα είναι δίπλα του για ό, τι χρειαστεί». Η φημολογία που θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της παρουσιάστριας και η διάψευσή της.

«Τώρα περιμένει με ανυπομονησία. Περνάω πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Χαίρομαι που η μικρή είναι σπίτι και τη χορταίνω», αναφέρει ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μιλώντας για την κορούλα του αλλά και το μωρό που περιμένουν με τη σύζυγό του, Τζέλα. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ήξεραν για την εγκυμοσύνη πριν από την καραντίνα.

«Αισθάνομαι ενοχή κ ντροπή που με αναγνωρίζουν. Άλλοι σώζουν ζωές και δεν τους γνωρίζουν», αναφέρει ο Δημήτρης Σκουλός, περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν κάποιος τον αναγνωρίζει στον δρόμο επειδή «φωτογραφίζει», ενώ μιλά και για τα “περίεργα” μηνύματα που δέχεται στα social media.

Φυσικά όπως κάνουμε σε όλα τα αγαπημένα σας ριάλιτι, έτσι και στο GNTM 4 θα έχετε όλο το παρασκήνιο, και τις εξελίξεις με Spoiler & Διαρροές από το αγαπημένο σας sports365.gr