Κάθε κύκλος και καλύτερος και αναμένουμε ο τέταρτος κύκλος του πολύ δυνατού ριάλιτι του STAR να παίξει πολύ δυνατή μπάλα. Μόλις κυκλοφόρησε το trrailer του GNTM 4 και οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει.

Ο 4ος κύκλος του πολύ επιτυχημένου ριάλιτι είναι γεγονός. Το GNTM  επιστρέφει από την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του Star Channel.

Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή και στο νέο κύκλο της επιτυχημένης παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά, είναι στον αέρα. Και όχι από τον σταθμό.

Η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει φυσικά στο STAR αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει δεν θα συνεχίσει και στον επόμενο κύκλο.

Πολλές οι πιθανότητες να την δούμε να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star.

Μεγάλο φαβορί για την κενή θέση που άφησε η Καγιά είναι  Ηλιάνα Παπαγεωργίου που μπήκε και πάλι στο προσκήνιο.

Είχαν ακουστεί επίσης και τα ονόματα των Γιώργο Καράβα και Κάτιας Ζυγούλη, αλλά όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα έχει το προβάδισμα.

Η Ηλιάνα έχει ακόμα συμβόλαιο  με τον Alpha και δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν θα ανανεωθεί.

Οι συμμετοχές ξεκίνησαν και ήδη επικρατεί πανικός. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας. Ξανά με φιλόδοξα αγόρια και κορίτσια.

Βασικός συνεργάτης της παραγωγής που έχει τον κεντρικό ρόλο για την προετοιμασία είναι  η Ζενεβιεβ Μαζαρί, ως creative director του σόου, και καθημερινά επεξεργάζεται τις νέες δοκιμασίες, που οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακές, αλλά και αρκετά πρωτότυπες.

Φυσικά όπως κάνουμε σε όλα τα αγαπημένα σας ριάλιτι, έτσι και στο GNTM 4 θα έχετε όλο το παρασκήνιο, και τις εξελίξεις με Spoiler & Διαρροές από το αγαπημένο σας sports365.gr