Μιλάμε για… χρυσάφι! Χρυσάφι στα πόδια του Χάρη Παυλίδη! Μυθική πρόταση, ύψους… μισού εκατομμυρίου στον προπονητή του Ολυμπιακού, για να αναλάβει την Εθνική ομάδα πόλο της Κίνας! Μία πραγματικά… εξωπραγματική πρόταση, την οποία η Ομοσπονδία της χώρας έχει καταθέσει στον Έλληνα πολυνίκη προπονητή του Θρύλου. Για τον δελεάσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής […]

Μιλάμε για… χρυσάφι! Χρυσάφι στα πόδια του Χάρη Παυλίδη! Μυθική πρόταση, ύψους… μισού εκατομμυρίου στον προπονητή του Ολυμπιακού, για να αναλάβει την Εθνική ομάδα πόλο της Κίνας!

Μία πραγματικά… εξωπραγματική πρόταση, την οποία η Ομοσπονδία της χώρας έχει καταθέσει στον Έλληνα πολυνίκη προπονητή του Θρύλου. Για τον δελεάσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας πόλο της χώρας!

Πλέον γίνεται σαφές ότι οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Χάρη Παυλίδη αναμένεται να χωρίσουν, αφού η πρόταση είναι πραγματικά δελεαστική, για τον κόουτς, ο οποίος αναμένεται και να αποχωρήσει από λιμάνι, για χάρη της…

Ο Ολυμπιακός μετρά 5 ευρωπαϊκούς τίτλους, με τον Χάρη Παυλίδη στο τιμόνι. Μακρά η ιστορία του στον Πειραιά και η αντικατάστασή του δεν θα είναι εύκολο έργο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)