Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους

Η ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το όνομα «Rise» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Ιουνίου. Πριν από την προβολή της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, «Rise», η Complex μοιράστηκε μια αποκλειστική σκηνή.

Η ταινία αναφέρεται στα κατορθώματα του Έλληνα σούπερ σταρ, που από τα Σεπόλια έφθασε στην κορυφή στο χώρου του NBA. Γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Έλληνα σούπερ σταρ, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια. Αλλά και στο ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα και στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όπως επίσης και στα τρία αδέρφια, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο NBA.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο δύο φορές MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είναι εκτελεστικός παραγωγός στο έργο.

«Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ