Ο «Greek Freak» τα πάει καλά, αλλά υπάρχουν και κάποια βράδια περίεργα όπως το χθεσινό που έσπασε τα στεφάνια από τις βολές Αρνητικό ρεκόρ καριέρας εναντίον των Μάβερικς με απολογισμό 1/10. Απίστευτό αλλά αληθινό, και μάλιστα σε μια βραδιά που είχε 31 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε γι’ αυτό, σχολίασε […]

Ο «Greek Freak» τα πάει καλά, αλλά υπάρχουν και κάποια βράδια περίεργα όπως το χθεσινό που έσπασε τα στεφάνια από τις βολές Αρνητικό ρεκόρ καριέρας εναντίον των Μάβερικς με απολογισμό 1/10. Απίστευτό αλλά αληθινό, και μάλιστα σε μια βραδιά που είχε 31 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε γι’ αυτό, σχολίασε ότι πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και φυσικά δεν έμεινε στα λόγια, αφού μετά το τέλος του παιχνιδιού, βγήκε ξανά στο παρκέ και εκτέλεσε βολές.

Πάντως, αυτή η αρνητική επίδοση θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας, αφού το 1/10 (10%) που είχε ο Γιάννης είναι η χειρότερη επίδοση, από την γραμμή των βολών, στην ιστορία των Μπακς, με παίκτη που έχει πάρει τουλάχιστον 10 προσπάθειες.

Οι μοναδικοί που είχαν 10% ή και χειρότερο σε τουλάχιστον 10 προσπάθειες, τα προηγούμενα 25 χρόνια, είναι οι ΝτράμοντΧόρφορντ και Σακίλ. Ο πρώτος το έχει κάνει 4 φορές και ο θρύλος των Λέικερς δύο. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ήττα, ήττα, αλλά και το… Νέο Καραϊσκάκης στα “σκαριά”!
Super League

Η ήττα, ήττα, αλλά και το… Νέο Καραϊσκάκης στα “σκαριά”!