Αλλαγές στο ρόστερ της Λάτσιο πολύ σύντομα με τον Κορέα να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Τορίνο (Γιουβέντους), και ο Ελ Σαραουί να κοιτάζει την επιστροφή του στην Ευρώπη αλλά για λογαριασμό της Λάσιο.

Η Γιουβέντους θα κάνει κίνηση για τον μέσο της Λάτσιο, Χοακίν Κορέα. Ο προπονητής της Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κορέα και εχει δώσει στην διοίκηση το οκ για να προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Liverpool supporters react as club linked Lazio star Joaquin Correa

Αφού πήρε τον Αλβάρο Μοράτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους επικεντρώνεται τώρα στην κατάλληλη μεταγραφή για την μεσαία γραμμή, που για τον Πίρλο ο Κορέα να είναι τοπ στην λίστα. Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να υποβάλει προσφορά για τον μέσο, μόλις δώσει τον Ντάγκλας Κόστα. Από την πλευρά της,  η Λάτσιο δεν καίγεται για να τον πουλήσει, αν και δεν μπορεί να αποκλείσει το χωρισμό με τον Αργεντινή εάν έρθει η σωστή προσφορά.

Όσο για το ποιος θα μπορούσε να έρθει στην Λάτσιο η  Corriere ισχυρίζεται ότι η Λάτσιο καλωσόρισε τον Ελ Σάραουι στο προπονητικό κέντρο της. Ο 27χρονος είχε ακουστεί για την επιστροφή στην Ρομά, αλλά το δημοσίευμα  υποστηρίζει ότι το πρόσφατο ταξίδι του στην πρωτεύουσα ήταν για «διερευνητικές» συνομιλίες με τους αντιπάλους της Λάτσιο.

Di Marzio: El Shaarawy to Shanghai Shenhua for €18 million - Chiesa Di Totti

Παίζει επί του παρόντος στην κινεζική ομάδα Shanghai Shenhua, αλλά, με τη σεζόν τους να τελειώνει τον Νοέμβριο, του δόθηκε άδεια να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για δανεισμό μέχρι τον Φεβρουάριο. Η Shenhua θα καλύψει επίσης τον μισθό του Στέφαν Ελ Σαράουι για τους τέσσερις μήνες μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα Euro 2020 της Ιταλίας.