Ο Βρετανός οδηγός σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη την ημέρα. Τότε έμεινε σιωπηλός, αλλά τώρα... απασφάλισε.

Και τι δεν έγινε στο φινάλε της φετινής Formula 1! Έντονα παράπονα για τον τρόπο που ενήργησε το Safety Car στο φινάλε του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι είχε ο Τότο Βολφ. Ο οποίος δεν δίστασε να τα εκφράσει στη FIA. Στο πιο επικό φινάλε τον τελευταίων ετών στην F1 και ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να προσπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον. Σε έναν μυθικό τελευταίο γύρο και να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Παρόλα αυτά στην Mercedes είχε αρκετή γκρίνια για τον τρόπο με τον οποίο έκριναν οι άνθρωποι. Της FIA τον καθοριστικό αγώνα και εξέφρασαν παράπονα στη FIA. Για το γεγονός ότι άφησαν τον Ολλανδό να προσπεράσει πέντε μονοθέσια.

Ο Βρετανός οδηγός σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη την ημέρα. Τότε έμεινε σιωπηλός, αλλά τώρα… απασφάλισε.

«Βλέπω πως εξελίσσονται τα πράγματα και οι χειρότεροι φόβοι μου γίνονται πραγματικότητα. Σκεφτόμουν πως δεν μπορούσαν να με κλέψουν έτσι. Πως δεν γινόταν. Δεν θα γινόταν, σίγουρα όχι. Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω όσα ένιωθα. Θυμάμαι πως δεν μπορούσα να το πιστέψω. Συνειδητοποίησα πως έπρεπε να λύσω τις ζώνες μου, να βγω εκεί έξω, να βρω τη δύναμη. Δεν είχα τη δύναμη. Και ήταν μία από τις δυσκολότερες στιγμές που είχα εδώ και πολύ-πολύ καιρό.

Ο πατέρας μου με βοήθησε πολύ. Με αγκάλιασε και μου είπε πόσο περήφανος ήταν για μένα. Το να έχεις εκεί τον πατέρα σου και να σε αγκαλιάζει έτσι, ήταν μία πολύ έντονη στιγμή… ειδικά γιατί μεγάλωσα χωρίς πολλές σαν αυτή».

«Ήξερα τι είχε συμβεί. Ήξερα πως είχαν παρθεί αποφάσεις και γιατί. Ναι, ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Σίγουρα εξέτασα το αν θα ήθελα να συνεχίσω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάρ: Το πιο ιδιαίτερο (και απρόβλεπτο) Μουντιάλ!
World Cup

Κατάρ: Το πιο ιδιαίτερο (και απρόβλεπτο) Μουντιάλ!