Μετά από την σημαντική κερδοφορία και ανάπτυξη που γνωρίζει η Ferrari, ήρθε η ώρα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς. Όπως για παράδειγμα η μόδα, όπου η ιταλική εταιρία παρουσίασε την πρώτη της σειρά από ρούχα και μαζί και αξεσουάρ.(Από το άρθρο του carzine.gr)

Η επίδειξη έγινε στο Maranello και αφορούσε ρούχα για όλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η συλλογή έχει γίνει από τον μόδιστρο Rocco Iannone που έχει θητεύσει δίπλα στον Armani ενώ τελευταία εργαζόταν στον γνωστό ιταλικό οίκο Pal Zileri.

ferrari

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε ρούχα και φαγητό

Tα ρούχα έχουν εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα ενώ τα υλικά προέρχονται από διάφορες πηγές, μεταξύ αυτών και ανακυκλωμένα πλαστικά. Προφανώς το κυρίαρχο μοτίβο είναι το αλογάκι της Ferrari ενώ τα ρούχα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα.

Σκοπός της εταιρίας είναι να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό και όχι μόνο στους φανατικούς φίλους της εταιρίας. Τα είδη θα πωλούνται στο διαδίκτυο και στα αποκλειστικά καταστήματα της Ferrari.

Εκεί που έτρωγε ο Enzo Ferrari

Eκτός από την μόδα, η Ferrari άνοιξε και το πρώτο της εστιατόριο, το Cavallino. Είναι το ίδιο μέρος όπου έτρωγε μαζί με τους φίλους του ο Enzo Ferrari και το οποίο λειτουργούσε ως καντίνα για το προσωπικό της εταιρίας.

Για την λειτουργία του θα είναι υπεύθυνος ο σεφ Massimo Bottura που έχει ήδη ένα αστέρι Michelin και το εστιατόριο θα έχει μία σικ και απλή διακόσμηση από τον Ινδό αρχιτέκτονα Mahdavi.