Η Φάρμα Spoiler (25/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον […]

Η Φάρμα Spoiler (25/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Θέλουν να πετάξουν έξω τον Τζώρτζογλου

Έχει αρχίσει να φαίνεται σιγά σιγά στην Φάρμα ότι ο Τζώρτζογλου δεν είναι και τόσο αγαπητός στους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Από την μία εκείνος προσπαθεί να είναι το κέντρο ενδιαφέροντος στο κτήμα, και από την άλλη οι περισσότεροι παίχτες του ριάλιτι εκνευρίζονται με την όλη συμπεριφορά του, και το στυλ ανωτερότητας που περνάει. 

Από καλές και εξακριβωμένες πληροφορίες οι παίχτες βλέπε Ντούπη, έχουν αρχίσει και επεξεργάζονται σχέδιο για να αποδυναμώσουν και τελικά να βγάλουν εκτός Φάρας τον ηθοποιό.

Ένα δύσκολο πρόβλημα που καλείτε να λύση η παραγωγή, αφού ο ηθοποιός σίγουρα είναι το μεγαλύτερο όνομα του ριάλιτι και με κανένα τρόπο δεν θα ήθελαν να τον δουν εκτός. Από την άλλη θα πάει κόντρα με τους πολλούς που από την στιγμή που το έχουν αποφασίσει είναι θέμα χρόνου να καταφέρουν να κάνουν πράξη.

Ποια πλευρά θα βάλει νερό στο κρασί της;

Μόνος εναντίον όλων

Η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά βλέπουμε ότι μέσα στο κτήμα είναι αρκετοί ειδικά οι μη διάσημοι που δεν γουστάρουν τον Στράτο, και ειδικά με τις τρελές εκρήξεις του και τα πολύ θεατρινίστικα όπως λένε ξεσπάσματά του.

Του καταλογίζουν ότι θέλει να έχει άποψη για τα πάντα, και προσπαθεί να είναι μόνιμα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κτήμα.

Την πάτησε μια φορά ο Ιατρόπουλος, και δεν ξέρουμε αν πήρε το μήνυμα.

Η δική μας άποψη είναι ότι θα τον δούμε να φεύγει από το κτήμα. σχετικά σύντομα. Το παράθυρο έτσι και αλλιώς το άνοιξε η παραγωγή, με την επιστροφή του Ιατρόπουλου, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Mega Poll – Ψηφίστε τον αγαπημένο σας παίχτη!

Δύσκολο να συνεχίσει το μόνος εναντίον όλων.

Το πότε θα δούμε να φεύγει;

Πολύ σύντομα και πρώτοι θα το μάθετε εδώ. Όπως και στην περίπτωση του Ιατρόπουλου.

Ξέρουμε τι θα γίνει και απλά ,περιμένουμε το πότε θα εξελιχθεί το ατύχημα με τον Στράτο. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Φάρμα δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρείται δεδομένο, και φυσικά τίποτα δεν είναι προβλέψιμο, αφού οι ανατροπές καραδοκούν.

Αν και Φάρμα χωρίς Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο υπάρχει; Δεν υπάρχει!

Πως θα ανέβει και η τηλεθέαση;

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ