Η Φάρμα Spoiler (7/3) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε τα αγαπημένα σας SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δεν πηγαίνει και τα σύννεφα έχουν κάνει την εμφάνιση τους

Ξεκίνησε με πολλα όνειρα και φιλοδοξίες για να μπει σφήνα ανάμεσα σε Survivor και MasterChef, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει την απαιτούμενη δυναμική να δει έστω την 2η θέση στα ριάλιτι. Οι μάγειρες έχουν ξεφύγει και η τρίτη θέση δεν είναι αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής και του καναλιού. 

Είναι δύσκολο να βρει μια δυναμική που θα ξεπετάξει το ριάλιτι στα πάνω στρώματα. Τα περισσότερα που γίνονται είναι ήδη παιγμένα αλλού. Αγροτικό survivor δεν υπάρχει, και οι “αγρότες του Κολωνακίου” όπως τους αποκαλούν στην πιάτσα δεν μπορούν  να φέρουν νούμερα.

Τι σκέφτεται η παραγωγή;

Ονόματα που θα κάνουν κλικ στους νέους. Αυτά δεν υπάρχουν. Ιατρόπουλος και Τζώρτζογλου που είναι η βιτρίνα του ριάλιτι, είναι ξεπερασμένοι και δεν έχουν το φρέσκο. Το απρόσμενο. Και έχει αρχίσει να κουράζει η συνεχιζόμενη κόντρα, και το κλάμα. Και μάλιστα από την αρχή. Συνταγή ξεπερασμένη και σε λάθος παίχτες.

Τι μπορεί να γίνει.

Θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια με παίχτες που θα κάνουν μεγάλο ΚΛΙΚ, αν βρουν, ή με νέους φρέσκους τα λεγόμενα λαχεία, και αν βγουν θα έχουν σώσει την παρτίδα. Δηλαδή να χάσει αξιοπρεπώς από τους μαχητές του νησιού και τους μάγειρες.

Αλλιώς να περάσει όσο πιο ήρεμα η χρονιά γίνεται, και για επόμενο κύκλο, ούτε με σφαίρες.

Αλλά και αυτό σας ενδιαφέρει

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ