Η Φάρμα Spoiler (7/3) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε τα αγαπημένα σας SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Η παραγωγή συνεχώς βρίσκεται σε αναζήτηση νέων παιχτών που θα κάνουν κλικ στον κόσμο, και η επόμενη μεταγραφή τους θα είναι ο Τάσος Ξιαρχό. 

Μπορεί να λέει ότι δεν πήγε στο survivor γιατί εκεί δεν θέλουν ειλικρινείς ανθρώπους,, αλλά η αλήθεια φυσικά είναι ότι η παραγωγή του survivor δεν τον επέλεξε. Είχε μεγάλη τρέλα να πάει αλλά δεν τα κατάφερε τότε.

Αλλά να που τώρα του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να μπει σε ένα άλλο ριαλιτι, όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ατάκα του ήταν: Νομίζω είμαι farmer boy

Είπε επίσης ότι βλέπει να τσακώνεται με τον Τζώρτζογλου, γιατί δεν του αρέσει όταν κάποιος μιλάει για την ηλικία του, και όχι για την προσωπικότητα του.

Θα δούμε μέσα στο κτήμα προσεχώς.

Πολύ συγκινητική και η ανάρτηση του για την αδερφή του στο instagram

Αλλά και αυτό σας ενδιαφέρει

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ