Η Φάρμα Spoiler (7/3) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, τη Φάρμα και τους κανονισμούς της

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

“Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι καινούριο project κι είναι πρόκληση. Είναι πολύ διαφορετικό, μεγάλη παραγωγή κι έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα. Είναι το νέο μοντέλο Φάρμας. Είναι μία ομάδα κι όχι δύο όπου θα ανταγωνίζονται. Ζούνε σε ένα σπίτι και πρέπει να κάνουν όλες τις αγροτικές εργασίες, όπως να αρμέξουν τα ζώα, να καλλιεργήσουν κ.ά. Θα έχει κατσίκια, πρόβατα, κότες. Το νερό ναι μεν θα είναι τρεχούμενο αλλά θα πρέπει να βγούνε έξω για να το πάρουν.Θα πρέπει να συνεργαστούν. Κάθε εβδομάδα υπάρχει ένας αρχηγός που έχει προνόμια και μένει σε δικό του σπίτι, έχοντας ανέσεις και δίνοντας οδηγίες στους υπόλοιπους παίκτες. Επιλέγει τους δύο υπηρέτες που παίρνουν όλον τον φόρτο εργασίας μέσα στην εβδομάδα, προσέχοντας τον αρχηγό. Το κοινό δεν θα ψηφίζει, θα μονομαχούν σε πολύ διαφορετικά αγωνίσματα, όπου θα καθορίζεται ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Προς το παρόν υπάρχουν μονομάχοι του ίδιου φύλου.”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: