Η Φάρμα Spoiler (7/3) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε τα αγαπημένα σας SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Ποιος παίχτης αποχώρησε;

Ποιος ήταν ο αδύναμος κρίκος αυτήν την εβδομάδα;

Μια γυναίκα ήταν ο αδύναμος παίχτης την εβδομάδα που πέρασε και την Κυριακή αποχώρησε. 

O αρχηγός Θανάσης Πάτρας έβαλε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο κτήμα οι Μαρία Θωμά και Μαρία Τοτόμη. Η δεύτερη βγήκε κερδισμένη και η Θωμά αποχώρησε σχετικά σύντομα από το κτήμα.

Επιτυχία για ένα ακόμα SPOILER αφού από την Τετάρτη σας είχαμε δώσει ποιος αποχωρεί από το κτήμα.

ΜΑΡΙΑ ΘΩΜΑ OUT

Βόμβα στο κτήμα! Οικειοθελής αποχώρηση

Αλλά το μαύρο πρόβατο του ριάλιτι από τους υπόλοιπους παίχτες γίνεται η Μαρία Μιχαλοπούλου, που όσο περνάνε οι ημέρες την βλέπουμε να είναι πιο απομονωμένη από τους υπόλοιπους παίχτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η στάση των υπολοίπων παιχτών, την έχουν κάνει να θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, αφού η απομόνωση από τους υπόλοιπους είναι κάτι που την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά. Η έξοδος από το κτήμα είναι η λύση της.

Έξαλλος ο Βασίλης Φιλίππου με τη Μαρία Μιχαλοπούλου γιατί την πήρε ο ύπνος

Αλλά και αυτό σας ενδιαφέρει

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ