Η Φάρμα Spoiler (7/3) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε τα αγαπημένα σας SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Έχουν ξεκινήσει έρευνα να βρουν λοιπόν το “βαθύ λαρύγγι” για να μην χάσει το ριάλιτι το ενδιαφέρον του, ξέροντας ο κόσμος τι θα συμβεί. 

Απλά θα τους πούμε ξέροντας πολύ καλά τι παίζεται, ότι δεν μιλάει μόνο ένας αλλά πολλοί. Οπότε οργανωθείτε παιδιά.

Και τι σας έχουμε;

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μεγάλες κόντρες στο αγρόκτημα, αφού η μάχη της παραμονής έχει ξεκινήσει για τα καλά. 

Είδαμε χθες ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου λύγισε on camera και έβαλε τα κλάματα, εμφανώς συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογείται πόσο πολύ του λείπει η οικογένειά του. Αλλά και άλλοι παίχτες αρχίζουν να αισθάνονται περίεργα με την παραμονή τους στο κτήμα.

Μια μεγάλη έχει ξεσπάσει μεταξύ των Τζόρτζογλου και του Ιατρόπουλου. Αλλά το μαύρο πρόβατο του ριάλιτι από τους υπόλοιπους παίχτες γίνεται η Μαρία Μιχαλοπούλου, που όσο περνάνε οι ημέρες την βλέπουμε να είναι πιο απομονωμένη από τους υπόλοιπους παίχτες.

Ποιος παίχτης αποχωρεί;

Αλλά ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος αυτήν την εβδομάδα;

Ένας παίχτης θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Και είναι γυναίκα.

O αρχηγός για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Θανάσης Πάτρας και θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο κτήμα οι Μαρία Θωμά και Μαρία Τοτόμη. Η δεύτερη θα βγει κερδισμένη και η  Μαρία Θωμά, ετοιμάζει τις βαλίτσες της και αποχωρεί.

ΜΑΡΙΑ ΘΩΜΑ OUT

Βόμβα στο κτήμα! Οικειοθελής αποχώρηση

Αλλά το μαύρο πρόβατο του ριάλιτι από τους υπόλοιπους παίχτες γίνεται η Μαρία Μιχαλοπούλου, που όσο περνάνε οι ημέρες την βλέπουμε να είναι πιο απομονωμένη από τους υπόλοιπους παίχτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η στάση των υπολοίπων παιχτών, την έχουν κάνει να θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, αφού η απομόνωση από τους υπόλοιπους είναι κάτι που την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά. Η έξοδος από το κτήμα είναι η λύση της.

Αλλά και αυτό σας ενδιαφέρει

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ