Η Φάρμα SpoilerΟ ΑΝΤ1 αποφάσισε πως αξίζει στη Φάρμα μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν. Αλλά οι πρώτες έγκυρες πληροφορίες μας μιλούν για ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ και μεγάλες εκπλήξεις!

Ξεκινούν τα γυρίσματα

Οι αιτήσεις συμμετοχής πάνε αρκετά καλά, επαφές με διάσημους, έχουν γίνει ήδη με απόλυτη μυστικότητα, και ΕΚΠΛΗΞΗ. Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν τα γυρίσματα. Ναι καλά διαβάσατε.

Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις όπως σας είχαμε ήδη προετοιμάσει από προηγούμενα άρθρα μας. Αυξάνει ο συντελεστής δυσκολίας, και οι δοκιμασίες θα προβληματίσουν αρκετά τους παίχτες. Δηλαδή σε απλά Ελληνικά. Αν δεν έχεις και αθλητικές ικανότητες δύσκολη η επιβίωση στο κτήμα. Εκτός αν είσαι ο τοπ διάσημος (κράχτης του ριάλιτι) που εκεί μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια 2-3 φορές). Όχι μόνο στην Φάρμα, αλλά σε όλα τα ριάλιτι, και σχεδόν σε όλες τις χώρες.

Πότε ξεκινάει η Φάρμα 2;

Μπορεί τα γυρίσματα να ξεκινούν Σεπτέμβριο, όπως; σας αναφέραμε, αλλά η έναρξη του ριάλιτι είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2022.

Χαρά για τα spoiler αφού τα επεισόδια που θα βλέπουμε θα έχουν γυριστεί 3 μήνες πριν. Θα γίνει χαμός με τις διαρροές.

Για να δούμε αν οι επόμενοι φουρνιά αγροτών του Κολωνακίου θα ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Θέλει να πάρει ρεβάνς

Ήδη μάλιστα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το τρέιλερ για όσους θέλουν να λάβουν μέρος στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Το πρώτο ΜΠΑΜ έγινε με το χρηματικό βραβείο. Η παραγωγή το ανέβασε στις 100.000 ευρώπουλα και είναι το μεγαλύτερο στα Ελληνικά ριάλιτι μαζί με το survivor.

Φυσικά παρουσιαστής και του χρόνου θα είναι ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης.  Κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και την εξωστρέφεια του. Ωστόσο όμως κανείς δεν γνωρίζει το κόνσεπτ. Δηλαδή εάν θα αφορά  επώνυμους παίκτες ή θα γίνει με παίκτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίχτες θα “έχουν τα προσόντα” για να ζήσουν με τις ιδιομορφίες του κτήματος.

Οι διάσημοι θα είναι πολύ δυνατά ονόματα που θα κάνουν γκελ στον κόσμο, αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες θα έχουν τους ρόλους τους.

Θα έχουμε μεγαλύτερη ίντριγκα μέσα στο κτήμα και οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες.

Επίσης μια ακόμα αλλαγή θα είναι στους αγώνες που θα έχουμε στις μονομαχίες των παιχτών. Σκέφτονται να τους αλλάξουν και να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικοί και δύσκολοι, αλλά και ορισμένες εκπλήξεις στους κανόνες του κτήματος.

Θέλουν να το κάνουν πιο θελκτικό στο κοινό και ειδικά να μπορεί να σταθεί στον δύσκολο ανταγωνισμό με survivor και masterchef.