Η Φάρμα SpoilerΟ ΑΝΤ1 αποφάσισε πως αξίζει στη Φάρμα μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν. Αλλά οι πρώτες έγκυρες πληροφορίες μας μιλούν για ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ και μεγάλες εκπλήξεις!

Θέλει να πάρει ρεβάνς

Ήδη μάλιστα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το τρέιλερ για όσους θέλουν να λάβουν μέρος στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Το πρώτο ΜΠΑΜ έγινε με το χρηματικό βραβείο. Η παραγωγή το ανέβασε στις 100.000 ευρώπουλα και είναι το μεγαλύτερο στα Ελληνικά ριάλιτι μαζί με το survivor.

Φυσικά παρουσιαστής και του χρόνου θα είναι ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης.  Κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και την εξωστρέφεια του. Ωστόσο όμως κανείς δεν γνωρίζει το κόνσεπτ. Δηλαδή εάν θα αφορά  επώνυμους παίκτες ή θα γίνει με παίκτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίχτες θα “έχουν τα προσόντα” για να ζήσουν με τις ιδιομορφίες του κτήματος.

Οι διάσημοι θα είναι πολύ δυνατά ονόματα που θα κάνουν γκελ στον κόσμο, αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες θα έχουν τους ρόλους τους.

Θα έχουμε μεγαλύτερη ίντριγκα μέσα στο κτήμα και οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες.

Επίσης μια ακόμα αλλαγή θα είναι στους αγώνες που θα έχουμε στις μονομαχίες των παιχτών. Σκέφτονται να τους αλλάξουν και να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικοί και δύσκολοι, αλλά και ορισμένες εκπλήξεις στους κανόνες του κτήματος.

Θέλουν να το κάνουν πιο θελκτικό στο κοινό και ειδικά να μπορεί να σταθεί στον δύσκολο ανταγωνισμό με survivor και masterchef.

Μετακομίζει η Φάρμα 2;

Η φάρμα 2 όμως άρχισε να αντιμετωπίζει από πολύ νωρίς προβλήματα χωρίς ακόμα να έχει αρχίσει. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του χώρου ζήτησε ξαφνικά το διπλάσιο ενοίκιο.

Ποσό που ξεπερνά τώρα στις 100.000 ευρώ Κάτι που φυσικά έκανε έξαλλη την παραγωγή η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου χώρου μεν, αλλά υπάρχουν ελπίδες να τα βρουν και να παραμείνει στο ίδιο κτήμα.

Αλλά όπως καταλαβαίνουμε είχαν γίνει πολλες εργασίες και αν βάλουμε τις έτοιμες εγκαταστάσεις κάνει δύσκολη την όποια απόφαση για μετακόμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιο πιθανό τελικά να τα βρουν οι δύο πλευρές και να ξαναδούμε και την Φάρμα 2 στο ίδιο κτήμα. Πάνω που το συνηθίσαμε μην μας το αλλάξουν.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει και πάνε αρκετά καλά.

Η ΦΑΡΜΑ 2 έρχεται στον ΑΝΤ1! Δείτε το trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής.