Η Φάρμα SpoilerΟ ΑΝΤ1 αποφάσισε πως αξίζει στη Φάρμα μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίς οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν. Αλλά η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πήγαινε για την μεγάλη έκπληξη, αλλά τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ.

Πάνω που ήταν όλα δρομολογημένα για τον δεύτερο κύκλο της Φάρμα, έσκασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές και στην Πάρνηθα.  Το κτήμα έπαθε πολύ μεγάλες ζημιές όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ.

Ο εξωτερικός χώρος κάηκε εντελώς, πολύ σοβαρές ζημιές στα κτήρια, και καταστράφηκε όλος ο εξοπλισμός. Αυτή  είναι η τελική απογραφή που έκανε η παραγωγή. Φυσικά και όλη η γύρω περιοχή έγινε κάρβουνο.

Πότε ξεκινάει η νέα Φάρμα;

Όλα ήταν έτοιμα με τον Σάκη Τανιμανίδη και είχαν σκοπό στις 11 Σεπτεμβρίου να γινόταν η τελική πρόβα. Αλλά οι φωτιές τα πήγαν όλα πολύ πολύ πίσω, αν και έκαναν ότι μπορούσαν.

Η παραγωγή έκανε μεγάλο αγώνα να βρεθεί άλλος χώρος εντός Αττικής αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο ΑΝΤ1 θα ανεβάσει την Φάρμα 2 προς το τέλος Νοεμβρίου. Χειρότερο σενάριο είναι για αρχές της νέας χρονιάς.

Το νέο κτήμα προσπαθούν να το κάνουν λίγο εκτός Αττικής.

Έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τους διάσημους στο κτήμα

Εκτός από τα κάστινγκ των μη διάσημων παιχτών, συνεχίζονται οι επαφές για να βρεθούν διάσημοι που θα μπορούσαν να σταθούν στο νέο και απαιτητικό ριάλιτι.

Όπως μάθαμε πρόσφατα είχαμε συναντήσεις της παραγωγής με τους  Αναστασία Γιούσεφ και τον Youtber Νίκο Αναγνωστόπουλο. Αν και ο τελευταίος παίζει η συμμετοχή του, σε όλα τα ριάλιτι πριν ξεκινήσουν.

Φυσικά τώρα με την μεγάλη καθυστέρηση, θα γίνουν εκ νέου επαφές για όλους τους διάσημους. Αφού θα πρέπει να ταιριάξουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για το διάστημα παραμονής στο κτήμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός μεγάλης έκπληξης θα είναι ξανά ο παρουσιαστής.