Η Φάρμα SpoilerΟ ΑΝΤ1 αποφάσισε πως αξίζει στη Φάρμα μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν. Αλλά οι πρώτες έγκυρες πληροφορίες μας μιλούν για ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ και μεγάλες εκπλήξεις!

Πάνω που ήταν όλα δρομολογημένα για τον δεύτερο κύκλο της Φάρμα, έσκασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές και στην Πάρνηθα.  Το κτήμα έπαθε πολύ μεγάλες ζημιές όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ.

Ο εξωτερικός χώρος κάηκε εντελώς, πολύ σοβαρές ζημιές στα κτήρια, και καταστράφηκε όλος ο εξοπλισμός. Αυτή  είναι η τελική απογραφή που έκανε η παραγωγή.

Φυσικά και όλη η γύρω περιοχή έγινε κάρβουνο.

Η παραγωγή έχει πάρει την απόφαση να βρεθεί νέο μέρος για τα γυρίσματα. Άλλωστε έχουν “καβάτζα” όταν από το πέρσι τον χειμώνα από την κακοκαιρία «Μήδεια», που είχε πλήξει το κτήμα αρχές της χρονιάς είχαν βρει εναλλακτικό μέρος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κτήμα στην Νότια Εύβοια. Σε κάθε περίπτωση η παραγωγή θέλει πολύ σύντομα να κλείσει το νέο κτήμα, γιατί θα πρέπει να υπολογίσουμε και τις εργασίες που θα χρειαστεί για να μπορεί να φιλοξενήσει τους παίχτες και τις εγκαταστάσεις.

Πότε ξεκινάει η Φάρμα 2;

Μπορεί τα γυρίσματα να ξεκινούν τελικά μέσα Οκτωβρίου, αλλά η έναρξη του ριάλιτι είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2022.

Χαρά για τα spoiler αφού τα επεισόδια που θα βλέπουμε θα έχουν γυριστεί 3 μήνες πριν. Θα γίνει χαμός με τις διαρροές.

Για να δούμε αν οι επόμενοι φουρνιά αγροτών του Κολωνακίου θα ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Θέλει να πάρει ρεβάνς

Το πρώτο ΜΠΑΜ έγινε με το χρηματικό βραβείο. Η παραγωγή του ΑΝΤ1 το ανέβασε στις 100.000 ευρώπουλα και είναι το μεγαλύτερο στα Ελληνικά ριάλιτι μαζί με το survivor.

Φυσικά παρουσιαστής και του χρόνου θα είναι ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης.  Κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και την εξωστρέφεια του. Ωστόσο όμως κανείς δεν γνωρίζει το κόνσεπτ. Δηλαδή εάν θα αφορά  επώνυμους παίκτες ή θα γίνει με παίκτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίχτες θα “έχουν τα προσόντα” για να ζήσουν με τις ιδιομορφίες του κτήματος.

Οι διάσημοι θα είναι πολύ δυνατά ονόματα που θα κάνουν γκελ στον κόσμο, αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες θα έχουν τους ρόλους τους.

Θα έχουμε μεγαλύτερη ίντριγκα μέσα στο κτήμα και οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες.

Επίσης μια ακόμα αλλαγή θα είναι στους αγώνες που θα έχουμε στις μονομαχίες των παιχτών. Σκέφτονται να τους αλλάξουν και να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικοί και δύσκολοι, αλλά και ορισμένες εκπλήξεις στους κανόνες του κτήματος.

Θέλουν να το κάνουν πιο θελκτικό στο κοινό και ειδικά να μπορεί να σταθεί στον δύσκολο ανταγωνισμό με survivor και masterchef.