Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε θα στενοχωρηθεί καθόλου όταν θα δει τα χρήματα που προστέθηκαν στον λογαριασμό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προς έκπληξη πολλών ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Survivor προχθές βράδυ. Η σκέψη της ομάδας των Μπλε να την ψηφίσουν με σκοπό να διώξουν τον νέο τους συμπαίκτη, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ δεν έπιασε.

Στα χέρια του κοινού τέθηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης προκαλώντας την έκπληξη και την στενοχώρια πολλών παικτών.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 3,5 μήνες περίπου. Ήταν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε ο πέμπτος κύκλος του Survivor!

Φυσικά μπορεί να στεναχωρήθηκε και εκείνη και οι συμπαίκτες της που έφυγε από το εξωτικό νησί, αλλά σίγουρα δε θα στενοχωρηθεί καθόλου όταν θα δει τα χρήματα που προστέθηκαν στον λογαριασμό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αμειβόταν με 3.500 ευρώ την εβδομάδα οπότε έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 50.000 ευρώ περίπου.
Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ