Παραδόσεις από όλο τον κόσμο αναβιώνουν μέσα από τις φανέλες των ευρωπαϊκών ομάδων. Μπάγερν και Νάπολι έκαναν αίσθηση με τις συλλεκτικές τους εμφανίσεις.

Παραδόσεις από όλο τον κόσμο αναβιώνουν μέσα από τις φανέλες των ευρωπαϊκών ομάδων. Μπάγερν και Νάπολι έκαναν αίσθηση με τις συλλεκτικές τους εμφανίσεις.

Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εμπορευματοποιείται στην πάροδο των χρόνων. Οι νέες ιδέες προώθησης αφορούν κυρίως το παρελθόν και τις φημισμένες γιορτές.

Σύλλογοι ανά τον κόσμο επιχειρούν να επαναφέρουν το retro στοιχείο στην μόδα του παρόντος και τα αποτελέσματα πολλές φορές εκπλήσσουν θετικά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Bayern (@fcbayern)

Οι αθλητικές φανέλες δέχονται μεγαλύτερη φροντίδα ως προς τον σχεδιασμό αλλά και την ποιότητά τους. Εκτός από τις κλασικές φανέλες και χρώματα, πλέον έχουν καθιερωθεί και οι εμπορικές εμφανίσεις.

Σχέδια διαφορετικά που έχουν κάποιο συμβολισμό. Άλλες ομάδες για να τιμήσουν μια εθνική παράδοση, άλλες για να διαφημιστούν στα πέρατα της γης!

Δύο φημισμένα ευρωπαϊκά κλαμπ λάνσαραν εμφανίσεις πάνω σε αυτή την μόδα. Η Μπάγερν το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να σχεδιάζει φανέλες αφιερωμένες στο Oktoberfest, μια φανταστική λαϊκή γιορτή που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μόναχο! Κάθε χρόνο όμως μας εντυπωσιάζει με το πρωτότυπο σχέδιό της!

Στον… αγώνα του marketing έχει μπει και η Νάπολι που έβγαλε νέα φανέλα δίχως να είναι εμπνευσμένη από κάποια ιστορική γιορτή των Ιταλών. Οι παρτενοπέι ήθελαν να κάνουν περισσότερο εντύπωση και τα κατάφεραν, εισάγοντας ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με αφορμή το halloween.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ