Η Βιτόρια Γκιμαράες πήρε τη νίκη, αλλά η Χάιντουκ Σπλιτ προκρίθηκε στα πλέι οφ.

Με τους δεύτερους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου συνεχίζεται, αυτήν την εβδομάδα, το Europa Conference League.

Στο «D. Alfonso Henriques» συναντήθηκαν η Βιτόρια Γκιμαράες και η Χάιντουκ Σπλιτ, με τους Κροάτες να έχουν επικρατήσει με 3-1 στο πρώτο ματς.

Στην Πορτογαλία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, νίκη που ήταν όμως χωρίς αντίκρισμα.

Σκόραραν μόλις στο 5’ με τον Άντερσον και πίεσαν για το δεύτερο γκολ, προκειμένου να στείλουν την αναμέτρηση τουλάχιστον στην παράταση.

Ωστόσο, όχι απλώς δεν τα κατάφεραν, αλλά έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο 77’, μετά την αποβολή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τιάγκο Σίλβα.

Οι φιλοξενούμενοι απλώς «πάτησαν» στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους αντιπάλους τους.

Επόμενος αντίπαλός τους θα είναι η ισπανική, Βιγιαρεάλ. Ο νικητής θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους της τρίτη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

Βιτόρια Γκιμαράες: Βαρέλα, Μαγκαλιάες (89′ Βιλανουέβα), Αμάρο, Μουμίν, Ογκάβα (81′ Ντα Λουζ), Αλμέιδα, Ίντιο (69′ Ζανβιέ), Τιάγκο Σίλβα (46′ Σίλβα), Λαμέιρας, Κορτές, Άντερσον (69′ Αντρέ).

Χάιντουκ Σπλιτ: Κάλινιτς, Μικάνοβιτς (81′ Λόβρεντσιτς), Σίμιτς (46′ Μπορέβκοβιτς), Έλες, Μέλνιακ, Βούκοβιτς (85′ Ατανάσοφ), Γκργκιτς, Κοβίνοβιτς, Σαχίτι (74′ Αβαζίεμ), Κολίνα (62′ Μπιουκ), Λιβάγια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ