Δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί οι Κύπριοι στη Στοκχόλμη.

Η Τζουγκάρντεν υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ στην «Tele2 Arena», στο πρώτο παιχνίδι τους για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ο νικητής θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους, με τον ηττημένο να αποκλείεται από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις για φέτος.

Οι Σουηδοί μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο, κερδίζοντας με 3-0, με τους Κύπριους να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό τους, αν και αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά με αριθμητική υπεροχή.

Ο Βίκτορ Έντβαρντσεν άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’. Ο Χιαλμάρ Έκνταλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 54’ και ο Γκούσταβ Βίκχαϊμ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 65’.

Ο Ράσμους Σούλερ άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του στο 71’, γεγονός όμως που δεν επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άντον Μάγκλιτσα βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 90’+5’ αποβλήθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Τζουργκάρντεν (Λάγκερλοφ): Ζέτερστρομ, Γιόχανσον, Χιέν, Έκνταλ, Άντερσον, Φίντελ, Σούλερ, Έρικσον, Ασόρο (60′ Βίχκιμ), Ραντέτινατς (75′ Ντάνιελσον), Έντβαρντσεν (76′ Σάμποβιτς).

ΑΠΟΕΛ (Σεργίδης): Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Νταουσβίλι (46′ Bιγιαφάνιες), Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο (84′ Μάγκλιτσα), Εντονγκαλά (75′ Μαρκίνιος), Εφραίμ (66′ Θεοδώρου), Ηλία (66′ Μπλουμ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ