Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά για να μείνει ζωντανός στο κόλπο της πρόκρισης στον γ' προκριματικό του Conference League αναγκάζει τον Λουτσέσκου να πάρει ρίσκα.

Με το αριστερό ξεκίνησε στην πρώτη αναμέτρηση του ο ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στη Σόφια για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στην Τούμπα στις 20:30.

Από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο ο δικέφαλος του Βορρά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως ξέρει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπαρουσιαστεί χωρίς τους ….γερόλυκους του. Ο λόγος για Βιερίνια και Μπίσεσβαρ.

Ο πρώτος επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα και δεν πρόκειται να χάσει το 2ο παιχνίδι. Ενώ ο Μπίσεσβαρ ανεβάζει ρυθμούς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ως βασικός στην Τούμπα.

Αλλά φυσικά δεν μένει εκεί γιατί στην εξίσωση υπάρχουν και οι μεταγραφές, που για κάποιον λόγο υπάρχουν στο ρόστερ.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά για να μείνει ζωντανός στο κόλπο της πρόκρισης στον γ’ προκριματικό του Conference League αναγκάζει τον Λουτσέσκου να πάρει ρίσκα.

Στον πρώτο αγώνα είδαμε ότι η ομάδα της Βουλγαρίας ανέβαζε ψηλά την αμυντική γραμμή της, αλλά με το 2-0 υπέρ της δεν είναι βέβαιο ότι θα το ρισκάρει και στην Τούμπα.

Σκέφτεται να κατέβει με Νάρει σαν φορ τον Ζίβκοβιτς δεξιά και τον Μπίσεσβαρ αριστερά. Την ίδια τριάδα των χαφ σε σχέση με την αναμέτρηση στη Σόφια. 

Θα ποντάρει όπως όλα δείχνουν στην δυνατότητα που του δίνουν τα γρήγορα πόδια του Νάρεϊ για να παίξει στην πλάτη των αμυντικών της Λέφσκι.

Για δίδυμο κεντρικών μέσων στις δοκιμές που κάνει είδαμε πάλι τους Αουγκούστο και Σβαμπ. Επίσης δείχνει να επιμένει ως “δεκάρι” στην χρησιμοποίηση του Τιάγκο Ντάντας.

Αυτή η ανάγκη για γκολ και μάλιστα από νωρίς στον αγώνα είναι που τον οδηγεί ακόμη και “αλχημείες” στη γραμμή κρούσης.

Χρειάζεται να βγάλει “λαγό” για να μην πάθει καλοκαιρινό κάζο ο δικέφαλος.

Ο Ρασβάν τις περισσότερες φορές έχει τον τρόπο του.

Κακά τα ψέματα οι ομάδες έχουν διαφορά ποιότητας. Απλά θα πρέπει τώρα να την βγάλει ο ΠΑΟΚ στο χορτάρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ