Με το αριστερό ξεκίνησε στην πρώτη αναμέτρηση του ο ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στη Σόφια για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα στις 20:30.  Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως χαμογελάει. Γιατί ξέρει… Ξέρει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπαρουσιαστεί χωρίς τους ….γερόλυκους του. Χωρίς […]

Με το αριστερό ξεκίνησε στην πρώτη αναμέτρηση του ο ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στη Σόφια για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα στις 20:30. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως χαμογελάει. Γιατί ξέρει…

Ξέρει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπαρουσιαστεί χωρίς τους ….γερόλυκους του. Χωρίς τις πατερίτσες του Ρουμάνου που τον έχουν οδηγήσει ως εδώ, με τρομερές επιτυχίες.

Ο λόγος για Βιερίνια και Μπίσεσβαρ.

Ο πρώτος επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα και δεν πρόκειται να χάσει το 2ο παιχνίδι. Ενώ ο Μπίσεσβαρ ανεβάζει ρυθμούς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ως βασικός στην Τούμπα.

Τυχαίο που πάλι οι έμπιστοι του Λουτσέσκου έρχονται την κατάλληλη στιγμή;

Καθόλου. Ο Λουτσέσκου μπορεί να έκανε αλλαγές και να μπήκε φουλ πειραματικά στο πρώτο παιχνίδι, όμως δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ