Ποιους παίκτες συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Τόλης Τερζής.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρησή του με την Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τους Ουκρανούς την Πέμπτη (10/08, 21.15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο επαναληπτικός θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα (17/08) στο Βουκουρέστι.

Ο Τόλης Τερζής θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες, Μοντόγια και Σαμόρα, οι οποίοι πήραν τη θέση των Εμπακατά και Σαβέριο.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα των «κιτρίνων» αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλς, Νταρίντα, Ντούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Λουίς Πάλμα, Μενέντες, Σαμόρα, Κάρλσον, Μορόν, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Μπεκιαρίδης.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση που έγινε απόψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (ενεργοποίηση, προετοιμασία αγώνα) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Dynamo Kyiv (10/08, 21:15), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ