Οι σκέψεις του Σέρβου τεχνικού για την πρόκριση των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας την Πέμπτη (11/8, 20:30) στο γήπεδο της Λεωφόρου στη ρεβάνς του 2-0 στην Τσεχία στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του Europa Conference League.

Οι «πράσινοι» έξι φορές έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και με το 2-0 εις βάρος τους αλλά καμία φορά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση. Μήπως αυτή θα είναι η πρώτη που θα τα καταφέρουν; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε..

Πάμε τώρα να δούμε τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να αποκλείσει τους Τσέχους και να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Στη δεξιά μεριά ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Ο νεαρός άσος με τον τσαμπουκά και το πάθος του άλλαξε την εικόνα των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέρασε ως αλλαγή στο ματς. Επίσης δεδομένη θεωρείται και η επιστροφή των Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στο αρχικό σχήμα, μιας και οι δύο ξεπέρασαν την ίωση και είναι καλά. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι και ο Αλεξανδρόπουλος που συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση,

Ένας πονοκέφαλος για τον 60χρονο τεχνικό είναι η απουσία του Παλάσιος, που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της αποβολής στην Πράγα. Τώρα όσον αφορά την θέση του φορ σε αυτή προσανατολίζεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δώσει φανέλα βασικού στον Άντζαρ Σπόραρ.

Ναι μεν ο Σλοβένος επιθετικός δεν είναι πλήρως έτοιμος αλλά και έμπειρος είναι και το γκολ το έχει και έχει δείξει ότι έχει προσαρμοστεί αμέσως στις προπονήσεις και στα συστήματα των «πράσινων». Λίγες ώρες έμειναν για να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα χαμογελάσει και θα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик