Φανερή ήταν η έλλειψη ενός παίκτη στο "10" για τους πράσινους που θα μπορούσε να παίξει ανάμεσα στις γραμμές, και να μοιράσει καλύτερα την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο σε ένα ματς που έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από την Πράγα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο, Τσέριν, Αϊτόρ, Βαγιαννίδη, Σπόραρ.

Από την πλευρά της η Σλάβια: Κολάρ, Σιρότνικ, Μάσοπουστ, Τέκλ, Γιουρέτσκα, Ουσόρ, Σορ, Σέβτσικ, Βαλέντα, Γιουράσεκ, Κριτσφαλούσι.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά και έψαξε το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2′ εξ επαφής δε κατάφερε ο Σλοβένος να σκοράρει μετά το εκπληκτικό γύρισμα του Χουάνκαρ, που βρήκε το δοκάρι.

Στην συνέχεια έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες με πιο δυνατή αυτή του Βαγιαννίδη, σε αντίθεση με την Σλάβια  που έπαιζε σχεδόν όλη στο δικό της μισό στο το ξεκίνημα της αναμέτρησης. 

Φανερή ήταν η έλλειψη ενός παίκτη στο “10” για τους πράσινους που θα μπορούσε να παίξει ανάμεσα στις γραμμές, και να μοιράσει καλύτερα την μπάλα. Ο Σποράρ στο 32′ σπατάλησε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, και σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχει αυτή πολυτέλεια να χάνονται σχεδόν σίγουρα γκολ.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε τον πλήρη έλεγχο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν ξανά δυνατά, και τελικά βρήκαν το πρώτο γκολ από τα δύο που έψαχναν.

]Στο 57′ είχαμε ωραία εναλλαγή της μπάλας από τα αριστερά η σέντρα του Χουάνκαρ στο δεύτερο δοκάρι καΙ  ο Σπόραρ με εκπληκτική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και  βάζει “φωτιά” στη Λεωφόρο.

Αλλά όσο περνούσε ή ώρα ο Παναθηναϊκός κατέβαζε στροφές, και η Σλάβια ισορρόπησε τον αγώνα.

Στο 84′ μοναδική ευκαιρία για το 2-0, από αυτογκόλ του Στρανζ, αλλά τελευταία στιγμή έδιωξε ο Μάντους πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.

Στο τέλος προσπάθησε με όσες δυνάμεις του είχαν μείνει και με γεμίσματα κυρίως προσπάθησε να βρει το δεύτερο γκολ, αλλά ένα λάθος στην άμυνα από τον Καφετζή που έδωσε ένα έτοιμο γκολ στους Τσέχους.

Οι καλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου του στοίχησαν την χαμένη πρόκριση.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




Α΄Ημίχρονο

Δοκάρι ο Σπόραρ με προβολή μόλις στο 2′!




Τεράστια διπλή ευκαιρία με Αϊτόρ




Η απειλητική σέντρα του Χουάνκαρ




Φοβερή ευκαιρία, αστοχεί σε τετ α τετ ο Σπόραρ




 Ο Μάντους βρήκε με το γόνατο τον Σένκεφελντ




Β’ Ημίχρονο

1-0, ο Σπόραρ προλαβαίνει τους πάντες και σκοράρει




Παραλίγο αυτογκόλ ο Στρανζ, έδιωξε ο Μάντους




 1-1, λάθος γύρισμα του Καμπετσή, σκοράρει ο Γιουρέτσκα




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ