Για το θετικό ξεκίνημα στην επιστροφή τους οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια! Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 1.806 μέρες είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκο ματς.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Σλάβια Πράγας εκτός έδρας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (20:00, Cosmote Sport 2).

Στην ομάδα του «τριφυλλιού» προέκυψαν κάποι προβλήματα τις τελευταίες ώρες πριν το ματς με τους Τσέχους. Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω ίωσης, με τον Αντζάρ Σπόραρ από την άλλη μεριά να δηλώνεται στη λίστα των «πράσινων» και να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Εκτός για το αποψινό ματς είναι και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αμφίβολος από την μεριά της Σλάβια για τον αγώνα είναι ο Γίρα Σορ και μένει να φανεί αν θα προλάβει. Εκτός είναι σίγουρα και ο τιμωρημένος Χρομάντα όπως επίσης και οι τραυματίες Χοβόρκα, Μπόριλ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντούντερα, Ούσου, Εντουάρντο Σάντος, Ντόρλεϊ, Χόλες, Τιεχί, Έβερτον, Τραορέ, Ολαγίνκα, Γιουρέτσκα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ