Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε τον πλήρη έλεγχο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν ξανά δυνατά, στο 57′ είχαμε ωραία εναλλαγή της μπάλας από τα αριστερά η σέντρα του Χουάνκαρ στο δεύτερο δοκάρι και  ο Σπόραρ […]

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε τον πλήρη έλεγχο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν ξανά δυνατά, στο 57′ είχαμε ωραία εναλλαγή της μπάλας από τα αριστερά η σέντρα του Χουάνκαρ στο δεύτερο δοκάρι και  ο Σπόραρ με εκπληκτική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και  βάζει “φωτιά” στη Λεωφόρο.

Στο τέλος προσπάθησε με όσες δυνάμεις του είχαν μείνει και με γεμίσματα κυρίως προσπάθησε να βρει το δεύτερο γκολ, αλλά ένα λάθος στην άμυνα από τον Καφετζή που έδωσε ένα έτοιμο γκολ στους Τσέχους.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

“Θα έλεγα ότι για μία ώρα ήμασταν καλοί. Είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες. Νομίζω ότι είχαμε καλές φάσεις κάναμε καλή προσπάθεια. Νομίζω ότι μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε. Θεωρώ ότι ο ρυθμός που υπήρχε στο ματς μέχρι το 60 ήταν αρκετά ψηλός γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν.

Η αλλαγή του σχηματισμού δεν μας ωφέλησε. Γιατί αυτό αυτό έδωσε έναυσμα στην ομάδα μου να παίξουμε με βαθιές μπαλιές που εμείς δεν το κάναμε ποτέ. Η είσοδος του Ιωαννίδη μαζί με τον Σπόραρ δεν μας ωφέλησε γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στιλ μας και έτσι χάθηκαν τα τελευταία είκοσι λεπτά”.

“Αυτό που έζησα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ο κόσμος είχε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν πιο ψύχραιμοι στον αγωνιστικό χώρο για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι κατά αυτό τον τρόπο όπως κάναμε εμείς ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ο τρόπος παιχνιδιού στα τελευταία είκοσι λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Αντί να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κάναμε μεγάλες μεταβιβάσεις. Ανοίξαμε τις γραμμές μας. Για αυτό το λόγο δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι μετα το 1-0”.




Παναθηναϊκός (1)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ