Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Πράγα καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω ίωσης δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια και λογικά όλο το ενδιαφέρον στο πράσινο στρατόπεδο έχει στραφεί στον αγώνα με την Σλάβια Πράγας.

Οι πράσινοι ταξιδεύουν την Τετάρτη στην Πράγα για τον πρώτο αγώνα  με τη Σλάβια στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League (4/8, 20:00).

Η Ευρωπαϊκή λίστα για την εν λόγω αναμέτρηση έγινε γνωστή, και απουσιάζει ο Σωκράτης Διούδης. Αντίθετα εντός λίστας είναι οι Αντόνιο Σαβιέρ, Αργύρης Καμπετσής και Γιώργος Σαρδέλης, ενώ ο Αντράζ Σπόραρ αναμένεται να δηλωθεί.

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Πράγα καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω ίωσης δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη (2/8) και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Πέμπτης.

Ένας εκ των Πούγγουρα ή Σάρλια θα πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο ο Σέρβος τεχνικός να πάει με σχήμα τριάδα στην άμυνα.

Αντίθετα στη διάθεση του βρίσκονται κανονικά οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης 

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

“Με απογευματινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ