«Ως αποτέλεσμα της βίας κατά της αστυνομίας από τους οπαδούς των δύο ομάδων, έχουμε 19 τραυματίες αστυνομικούς και ένας από αυτούς τραυματίστηκε από μαχαίρι»

Αυτό δεν είναι ανταπόκριση τελικού, αλλά πολεμικό ανακοινωθέν. Χαμός στα Τίρανα πριν τον μεγάλο τελικό στο Europa Conference League.

Η αστυνομία της Αλβανίας ανέφερε ότι 19 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί στις μάχες ανάμεσα σε οπαδούς Φέγενορντ και Ρόμα. Αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς, ενώ τέσσερα αυτοκίνητα της αστυνομίας υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Τι δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας, Άλμπερτ Ντερβίσι

«Ως αποτέλεσμα της βίας κατά της αστυνομίας από τους οπαδούς των δύο ομάδων, έχουμε 19 τραυματίες αστυνομικούς και ένας από αυτούς τραυματίστηκε από μαχαίρι»

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα απελάσαμε μέσω του λιμανιού του Δυρραχίου 80 Ιταλούς χούλιγκαν»

Όπως γράφει η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, συνελήφθησαν εξήντα οπαδοί -48 Ιταλοί και 12 Ολλανδοί.

Η κατάσταση έχει τεθεί πλέον υπό έλεγχο, αλλά το κακό ήδη έχει γίνει, και μέχρι την ώρα του τελικού έχουμε ακόμα πορεία…

Ο τελικός του Europa Conference League αποτελεί για την Αλβανία ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που έχουν γίνει στην χώρα, και μάλιστα η κυβέρνηση έδωσαν αργία την Τετάρτη στις δημόσιες υπηρεσίες και έκλεισε σχολεία και πανεπιστήμια. όλοι οι κεντρικοί δρόμοι των Τιράνων είναι κλειστοί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ