Ξεκίνημα στην δράση στο Europa Conference League, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. 

Ξεκίνημα στην δράση στο Europa Conference League, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Με νίκες ξεκίνησαν Άντερλεχτ και Βιγιαρεάλ.

Άντερλεχτ – Σίλκεμποργκ

Ανιαρό πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Βέλγιο. με τα 45 λεπτά να κυλούν χωρίς φάσεις και γκολ. O Σοάρες ήταν αυτός που έδωσε την λύση για την Άντερλεχτ στο 81. Καθώς σκόραρε και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Αούστρια Βιέννης – Χαποέλ Μπιερ Σεβά

Ένα παιχνίδι με πολύ ξύλο, εντάσεις και λίγα γκολ. Με το πρώτο μέρος να κυλάει χωρίς τέρματα και τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Τα ίδια και στο δεύτερο 45λεπτο. Με το 0-0 να είναι αναπόφευκτο και να μένει ως το φινάλε.

Βιγιαρεάλ – Λεχ Πόζναν

Πάνω που χάρηκαν σκοράροντας στο 2ο λεπτό με τον Σκόρας οι φιλοξενούμενοι, η χαρά κόπηκε μαχαίρι. Καθώς η Βιγιαρεάλ σκόραρε 3 φορές και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο μέρος. Με τους Τσουκουέζε και Μπέινα (2 τέρματα) να γυρίζουν τούμπα το παιχνίδι και να καθαρίζουν τους φιλοξενούμενους.

Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Καθώς δεν λογάριαζαν τον Ισάκ. Ο οποίος στο 49 και στο 62 έφερε στα ίσα το ματς. Ξεκινώντας το ουσιαστικά από την αρχή.

Την λύση έδωσε για το κίτρινο υποβρύχιο ο Κοκέλιν, στο 89ο λεπτό. Χαρίζοντας την νίκη στους γηπεδούχους.










Μπάλκανι – Κλουζ

Παρά το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 0-0. Είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε από την Μπαλκάνι, με τον Τάτσι να σκοράρει στο 65ο λεπτό. Ο Ματίας όμως ισοφάρισε για την Κλουζ σε 1-1 και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ