Ο Άρης αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα - Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Σημαντική αναμέτρηση μεταξύ  Άρη και Γκόμελ για τον β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Θυμίζουμε πως η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Λέιζμαν, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο, Γκρέι

Γκομέλ: Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Άφι, Γιούριλ, Μπάγκα, Κόστροβ, Αντεόλα, Αλεξίεβιτς, Σέντκο, Μάκας

Από πολύ νωρίς ο Άρης βρέθηκε κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού πίσω στο σκορ. Στο 11΄λεπτό γέμισμα στην περιοχή του Άρη, ο Άφι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Φαμπιάνο, άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Κουέστα και το 0-1 είναι γεγονός.

Γρήγορη η αντίδραση για τον Άρη όταν στο 15′ ο Πάλμα μέσα στην περιοχή, έκανε όμορφη ντρίμπλα, και ανατράπηκε από τον Γκουτσίνσκι. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Γκρέι και αρχικά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια χτύπησε μέσα από την γραμμή και ο διαιτητής έδειξε σέντρα, και 1-1 στον αγώνα.

Ολική ανατροπή στον αγώνα με μαγικό Ιτούρμπε.

Στο 28′ ο Παραγουανός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα, χωρίς ο Σατόβσκι να αντιδράσει. Πανέμορφο γκολ.

Ο Άρης από την αρχή είχε την καθολική υπεροχή και συνέχισε με τον ίδιο ρυθμο.

Λογικά ήρθε το τρίμπαλο. Ομαδικό αριστούργημα από την ομάδα του Μπόυργος. . Ο Καμάτσο έπειτα από πάσα του Πάλμα στον ανοιχτό χώρο, πάτησε περιοχή και  πρόλαβε τον Κουτσίνσκι και στην συνέχεια με ψυχραιμία πλάσαρε τον Σατόβσκι για το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η ίδια εικόνα με μεγάλη υπεροχή του Άρη. Στο 61΄εκτάσεις θριάμβου στην νίκη του εδωσε ο γηπεδούχος, με ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ για το 4-1. Ο Πάλμα από αριστερά εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα.

Ονειρική βραδιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πέμπτο γκολ.

Στο 78′ ο Πάλαμε πίεσε ψηλά, με αποτέλεσμα να κλέψει την μπάλα από λάθος γύρισμα του τερματοφύλακα. Στην συνέχεια τροφοδότησε τον Γκρέι, ο οποίος σε κενή εστία πενταπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ονειρική βραδιά και η προσοχή του στρέφεται στον επόμενο αντίπαλο του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα