Κρίσιμη αναμέτρηση στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Καραμπάκ, στην 3η στροφή των ομίλων του  Europa League.

Κρίσιμη αναμέτρηση στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Καραμπάκ, στην 3η στροφή των ομίλων του  Europa League.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν αναγκαστικά νίκη, ούτως ώστε να παραμείνουν ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, σε έναν όμιλο στον οποίο ξεκίνησαν με δύο διαδοχικές ήττες.

Ο Μίτσελ ήταν ο νέος προπονητής για τους ερυθρόλευκους, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό μετά από χρόνια, και σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κρίσιμης σημασίας. Μόνο με το αρχικό του σχήμα, ο Μίτσελ έδειξε πως από την αρχή θέλει να μπλέξει τον αντίπαλο, μπερδεύοντας τον, και παίζοντας κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Αυτός ήταν και ο λόγος που Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο ξεκίνημα έχοντας καλές στιγμές με τον Με τον Γκάρι Ροντρίγκες να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, και τον Ουί τζο Γουάνγκ να χάνει επίσης μεγάλη ευκαιρία 4 λεπτά αργότερα στο 29ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ. Με τον Ολυμπιακό να έχει την υπεροχή, να μην μπορεί όμως να την μετουσιώσει σε γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έπαιξαν όλα τους τα όπλα στο ματς. Με τον Μαρσέλο να περνάει στο 60ο λεπτό στο παιχνίδι. Και το Γ. Καραϊσκάκης να σείεται!

Λίγα λεπτά αργότερα όμως η Καραμπάγκ άνοιξε το σκορ και πάγωσε το γήπεδο και τους παίκτες του Μίτσελ.

Ο Οβούσου μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πραγματοποίησε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στην εστία. Ο βοηθός υπέδειξε παράβαση, όμως ο διαιτητής, μέσω VAR  έδειξε σέντρα και το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον Ολυμπιακό. Που στο 82′ είδε την Καραμπάγκ να σκοράρει και 2ο τέρμα.

Μεγάλο λάθος από τον Σισέ, ο οποίος δεν συγκράτησε  την μπάλα, η Καραμπάγκ βγήκε στην κόντρα με τον Βέσοβιτς, ο οποίος μπούκαρε στην περιοχή από τα δεξιά, τρίπλαρε τον Τζολάκη και έκανε το 2-0.

Η Καραμπάγκ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Καθώς σημείωσε και τρίτο γκολ. Ο Σεϊντάεφ έπιασε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε κλειδώσει την νίκη, με τον Ολυμπιακό απλώς να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι και να γνωρίζει ακόμη μια εντός έδρας βαριά ήττα.































Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ