Η μέθοδος με την οποία η ΟΥΕΦΑ συμπληρώνει τις θέσεις σε Europa και Conference League είναι σε κάποια σημεία πολύπλοκη. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται ανακατατάξεις ανάλογα με τα εισιτήρια που δίνει η κάθε χώρα. Ένα σενάριο που αφορά τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με την «άνοδό» του στο Europa League. Κάτι που μπορεί να […]

Η μέθοδος με την οποία η ΟΥΕΦΑ συμπληρώνει τις θέσεις σε Europa και Conference League είναι σε κάποια σημεία πολύπλοκη.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται ανακατατάξεις ανάλογα με τα εισιτήρια που δίνει η κάθε χώρα.

Ένα σενάριο που αφορά τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με την «άνοδό» του στο Europa League. Κάτι που μπορεί να συμβεί κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ο Δικέφαλος, για να αλλάξει διοργάνωση θα πρέπει:

1) Να κατακτήσει η Τσέλσι το Champions League και να τερματίσει 5η στην Premier League

και

2) Ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το Europa League ή η Βιγιαρεάλ να κατακτήσει το Europa League και να τερματίσει 5η ή 6η στη La Liga.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει, για αρχή, η Τσέλσι να μη νικήσει την Άστον Βίλα την τελευταία αγωνιστική, Λίβερπουλ και Λέστερ να νικήσουν Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ αντίστοιχα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Θα πρέπει ακολούθως οι μπλε να νικήσουν τη Σίτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, και την ίδια στιγμή είτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει κατακτήσει το Europa League, είτε να το πάρει η Βιγιαρεάλ αλλά να έχει νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παίζει τα ρέστα της για τον τίτλο, την τελευταία αγωνιστική, για να μπει στην πρώτη 6άδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ