Συγκινεί ο Σενεγαλέζος άσος.

Ο Ολυμπιακός μετά την διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για τους ομίλους του Europa League. Ο Παπέ Αμπού Σισέ λίγες ώρες πριν είχα χάσει τον ανιψιό του και ο Κάρλος Κορμπεράν του είπε ότι αν δεν θέλει να μην αγωνιστεί. Ωστόσο ο 26χρονος ήθελε να δώσει το παρών σε αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σισέ:

Για τα συναισθήματά του: “Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ το είχαμε πιστέψει, θέλαμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το προσπαθήσαμε πολύ, αν και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, όμως είμαστε ευτυχισμένοι”.

Για το γεγονός ότι χειροκρότησε τους οπαδούς του Απόλλωνα: “Εξέφρασε τον σεβασμό του προς τους φιλάθλους γιατί μας υποδέχθηκαν στην Κύπρο, έτσι το θέλουμε το ποδόσφαιρο και να πηγαίνουμε στο γήπεδό τους, χωρίς βία. Τους αξίζει ο σεβασμός”.

Πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του μετά την απώλεια δικού του ανθρώπου: “Πρόκειται για μία άσχημη στιγμή, έχασα έναν κοντινό μου άνθρωπο, είμαι στεναχωρημένος γιατί ήταν άνθρωπος αγαπημένος. Ο Κορμπεράν μου είπε αν θέλω να αποχωρήσω, όμως δεν το έκανα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους αυτούς που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Είναι μία δύσκολη στιγμή αλλά τα κατάφερα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα