Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Νοεμβρίου του 2011, όταν ο ΠΑΟΚ κόντρα στις προβλέψεις «άλωσε» το White Hart Lane για το Europa League και επικρατούσε της Τότεναμ με 1-2. Έχοντας στο πλευρό του πάνω από 3000 οπαδούς του στις κερκίδες, ο ΠΑΟΚ έπιασε στον «ύπνο» την Τότεναμ. Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γεωργιάδης έβγαλε σέντρα […]

Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Νοεμβρίου του 2011, όταν ο ΠΑΟΚ κόντρα στις προβλέψεις «άλωσε» το White Hart Lane για το Europa League και επικρατούσε της Τότεναμ με 1-2.

Έχοντας στο πλευρό του πάνω από 3000 οπαδούς του στις κερκίδες, ο ΠΑΟΚ έπιασε στον «ύπνο» την Τότεναμ.

Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γεωργιάδης έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον τελευταίο να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Ο…πανζουρλισμός των οπαδών του Δικεφάλου έδωσε έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Σκοράροντας άμεσα ένα ακόμα τέρμα.

Ο πλέον προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, πέρασε πάσα «διαβήτη» στον Γεωργιάδη. Που έδωσε άλλη μία τελική πάσα για τον Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη να εκτελεί για το 0-2.

Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι τη στιγμή του «εγκληματικού» λάθους του διαιτητή Μπας Νιχάουζ. Που απέβαλλε λανθασμένα τον Σταφυλίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα, στέλνοντας την Τότεναμ και τον Μόντριτς στο σημείο του πέναλτι. Για το 1-2, στο 37ο λεπτό.

Η ηρωική εμφάνιση των 10 ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν το 1-2 μέχρι το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστική στιγμή της αναμέτρησης ήταν η «αυτοθυσία» του Πάμπλο Κοντρέρας που απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή, για να αποφευχθεί η ισοφάριση.

Ο Χιλιανός αμυντικός, που αποτελούσε «στυλοβάτη» της άμυνας του ΠΑΟΚ έσωσε την ομάδα του από βέβαιο γκολ, με τον ίδιο να τραυματίζεται, αποχωρώντας με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμεζ, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (Μπέιλ 69′), Λίβερμορ, Πίεναρ (Ουόκερ 67′), Μόντριτς, Λένον, Κέιν (Φαλκέ 71′), Ντεφόου.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (Τσιρίλο 81′), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λαζάρ (Αρίας 84′), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (Σνάουτσνερ 62′), Αθανασιάδης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι