Οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο ματς κόντρα στους Κυπρίους.

O Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (25/8) τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρεβάνς του 1-1 στην Κύπρο για το Europa League. Ο Κάρλος Κορμπεράν σχεδιάζει την ενδεκάδα προκειμένου η ομάδα του να πάρει τη πρόκριση.

Σε περίπτωση που ο Χουάνγκ είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί (είχε έναν τραυματισμό στο ματς με την κυπριακή ομάδα και έγινε αλλαγή) τότε ο Ισπανός τεχνικός δεν θα κάνει καμία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα στην Κύπρο. Ο Νοτιοκορεάτης θα φανεί αν είναι πλήρως έτοιμος αύριο, διότι σήμερα οι Πειραιώτες έχουν ρεπό.

Να θυμίσουμε ότι στην αρχική ενδεκάδα είχαν ξεκινήσει ο Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ερυθρόλευκων», ο Μπα με το Σισέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Εμβιλά και Κούντε ήταν στο χώρο του κέντρου. Ραντζέλοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης, Ζίνγκερναγκελ στο αριστερό και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή αυτής. Πίσω από τον Μαροκινό φορ βρισκόταν ο Χουάνγκ, στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».

Επομένως έτσι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα. Αν ο Νοτιοκορεάτης δεν μπορέσει να αγωνιστεί τότε θα διεκδικήσουν μια θέση ο Μασούρας και ο Ντε Λα Φουέντε. 

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάρλος Κορμπεράν διατήρησε στο αρχικό σχήμα μονάχα 3 παίκτες από εκείνους που ξεκίνησαν το ματς κόντρα στου Κύπριους. Βατσλίκ, Σισέ και Ραντζέλοβιτς βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τους Ηπειρώτες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ