Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει και πέρσι τη Σλόβαν, για τα playoffs του Europa League. Εντός έδρας είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 και στο ματς της Σλοβακίας πήρε 2-2.

Μετά το πατατράκ από την Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός έπαιξε  το πρώτο παιχνίδι του με τη Σλόβαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει και πέρσι τη Σλόβαν, για τα playoffs του Europa League. Εντός έδρας είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 και στο ματς της Σλοβακίας πήρε 2-2.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο πρώτο του παιχνίδι ως γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ντεμπούτο στον πάγκο για τον Κορμπεράν.

Πάνω από 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Κούντε, Μασούρας, Ζινγκερνάγκελ, Τικίνιο.

Σλόβαν: Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ, Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν, Γκριν.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή μπήκε δυνατά με πολύ ζωντάνια και αρκετό τρέξιμο, σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Κούντε ορισμένες φορές προσπαθούσε να παίξει σαν δεκάρι.

Στην συνέχεια ο γηπεδούχος είχε την υπεροχή, αλλά η Σλόβαν όσο περνούσε ή ώρα κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις φάνηκε πολύ επικίνδυνη.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει καλές φάσεις, κάτι που ήταν πολύ εμφανές και στους δύο αγώνες με την Μακάμπι Χάιφα.

Η Σλόβαν είχε 2 πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και να παγώσει το Καραϊσκάκης. Είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές, και η ομάδα που άξιζε το γκολ στο πρώτο μέρος ήταν η ομάδα της Σλοβενίας. Ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο τέταρτο εγκλωβίστηκε από τα καλά μαρκαρίσματα και την πίεση των Σλοβένων.

Κούντε, Μασούρας και Κιτίνιο ξεχώρισαν από τον γηπεδούχο στο πρώτο μέρος.

Σλόβαν (1)

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πολύ νωρίς έχασε την πιο καλή του ευκαιρία με τον Μασούρα που το σουτ που έκανε στο 53′ ο Τσόβαν το έβγαλε δύσκολα. 

Αυτό που έδειξε ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων ότι ζητάει ταχύτητα στις πτέρυγες.

Νέα μεγάλη επέμβαση του Σλοβένου τερματοφύλακα που είπε όχι στον Καμαρά που έκανε τακουνάκι χωρίς να κοιτάξει.

Τραγικό σφάλμα του Παπασταθόπουλου που έκανε δώρο το γκολ στην Σλόβαν. Στο 63′ ο Παπασταθόπουλος έχασε την ισορροπία του, μετά από ένα ελαφρύ σπρώξιμο του Γκριν, που βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ και έκανε το 0-1.

Πολύ καλή ευκαιρία στην πρώτη επαφή με την μπάλα από τον Ελ Αραμπί στο 79′. Η πρώτη καλή στιγμή μετά το τακουνάκι του Καμαρά στο 60′.

Ισοφάριση στο 86′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά από τα δεξιά, ο Αραμπί πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1.

Λίγο αργότερα ο Βατσλίκ κράτησε όρθιο για την πρόκριση τον Ολυμπιακό.

Αποδοκιμασίες αρκετές από τον κόσμο που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα αγνώριστη. Χωρίς πίστωση χρόνου ο Κορμπεράν και το έργο του γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λύσει. Έτσι όπως παρουσιάστηκε δεν δείχνει ότι μπορεί ακόμα και με την Σλόβαν να κάνει το διπλό και να πάρει την πρόκριση.

Η έλλειψη του καθαρόαιμου οργανωτή στοιχίζει πολύ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ