O Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (22:00) υποδέχεται τη Καραμπάγκ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

O Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (22:00) υποδέχεται τη Καραμπάγκ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Μίτσελ επιστρέφει στην Ευρώπη ως προπονητής του Ολυμπιακού και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στην διοργάνωση. Βάζοντας τον Ολυμπιακό και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης.

Με προπόνηση την Τετάρτη στον Ρέντη ο Ολυμπιακός έκλεισε την προετοιμασία του και ανακοίνωσε τα μέλη της αποστολής του.

Στην διάθεση του προπονητή τους είναι οι Μαρσέλο, Χουάνγκ και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ δεν μπήκαν στο πρόγραμμα οι Ελ Αραμπί, Μπα, Ρέτσος, Ανδρούτσος, αλλά και ο Βατσλίκ που βρίσκεται εκτός λίστας πλέον εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ο Μίτσελ έχει οργανώσει τα πλάνα του και πρόκειται να διαλέξει ένα εκ των δύο πιθανών σχημάτων.

Η μία περίπτωση είναι τριάδα στην άμυνα μπροστά από τον Τζολάκη, η οποία θα απαρτίζεται από τους Παπασταθόπουλο Βρσάλικο και Σισέ.

Άβιλα και Ρέαμπτσουκ θα βρίσκονται στα άκρα, με τους Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ στον άξονα. Ο Μπιέλ θα τοποθετηθεί μπροστά τους και στην κορυφή Ουί Τζο Χουάνγκ και Γκάρι.

Υπάρχειόμως και το ενδεχόμενο να παίξει με τετράδα στην άμυνα. Σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να παίξουν οι Τζολάκης, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Ίνμπομ Χουάγκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Μπιέλ και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Όλα θα κριθούν λίγη ώρα πριν από την έναρξη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το οποίο προβλέπεται ασφυκτικά γεμάτο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν