Χωρίς πίστωση χρόνου ο Κορμπεράν και το έργο του γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Μετά το πατατράκ από την Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός έπαιξε  το πρώτο παιχνίδι του με τη Σλόβαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ένας μέτριος Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος; 1-1 και όλα θα κριθούν στον αγώνα της Σλοβενίας.

Αποδοκιμασίες αρκετές από τον κόσμο που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα αγνώριστη. Χωρίς πίστωση χρόνου ο Κορμπεράν και το έργο του γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λύσει. Η έλλειψη του καθαρόαιμου οργανωτή στοιχίζει πολύ.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

“Θέλαμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα, το μόνο που καταφέραμε ήταν η ισοπαλία. Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά των παικτών, την οποία βελτιώσαμε. Κάποιες στιγμές δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς εύκολα να δεις την καλή συμπεριφορά, Αφού δεχθήκαμε το γκολ, η ομάδα θα μπορούσε να παραδοθεί, εάν θυμόταν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ”.

Το επόμενο ματς: Πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, το επίπεδο της ομάδας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ξεκάθαρο πως αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα ήμουν εδώ”.

Τι είπε στους παίκτες του: “Ότι η συμπεριφορά τους ήταν καλή, όμως σε κάποια σημεία δεν αμυνθήκαμε και δεν επιτεθήκαμε καλά, μας δυσκόλευσε στο να κυριαρχήσουμε”.

Ο Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν ανέφερε:

«Ο στόχος μας ήταν να δείξουμε πως έχουμε αλλάξει τη συμπεριφορά μας μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε ακόμα πράγματα να αλλάξουμε όμως τα πάμε πολύ καλά».

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και που βοήθησα την ομάδα μου. Δείξαμε κάποια αλλαγή, προσπαθήσαμε πολύ και πήραμε έναν βαθμό που μας αξίζει, ίσως και να μας άξιζε κάτι περισσότερο αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι”, δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Μαροκινός φορ των ερυθρολεύκων, για να προσθέσει:

“Νομίζω πως όλοι οι αρχηγοί πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους, έχουμε πολλούς νέους παίκτες που κλήθηκαν να παίξουν σερί ματς στα προκριματικά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να παλέψει και ότι αξίζει να βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πάντα ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, το έκανε και σήμερα. Είναι πάντα ο 12ος παίκτης, όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παίζουμε στο μάξιμουμ για τον κόσμο, πρέπει να τους δίνουμε χαρές”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик