Νομίζω ήταν το καλύτερο σύστημα γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει ψηλούς παίκτες

Σημαντική αναμέτρηση Ναντ – Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο Στάντε ντε Λα Μποζουάρ.

Στο 93′ ο Ολυμπιακός πλήρωσε ότι δεν κρατούσε μπάλα και είχε κλειστεί αρκετή ώρα στην περιοχή του.  Σε αυτό το σημείο του αγώνα κρατάς την μπάλα, κάτι που δεν έκαναν οι ερυθρόλευκοι. Σίγουρα έχει πολύ δρόμο μπροστά του ο Κορμπεράν που θα πρέπει να καλύψει ειδικά τις αμυντικές αδυναμίες, και να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια. Επίσης σημαντικό ότι για τέταρτο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι δέχονται γκολ στα τελευταία λεπτά. Κάτι σημαίνει

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Φράιμπουργκ κέρδισε την Καραμπάγκ 2-1 στο Europa-Park Stadion.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

“Νομίζω στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κάπως. Κάναμε κάποια πράγματα, για να παλέψουμε για την ισοπαλία ισοπαλία, όχι για τη νίκη.




Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στα τελευταία λεπτά δυσκολευτήκαμε πολύ. Εκεί στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε και φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, είχαμε πρόβλημα να αμυνθούμε στην αριστερή μας πλευρά. Η ομάδα άξιζε την ισοπαλία, όχι τη νίκη”.

Για το 3-4-3: “Νομίζω ήταν το καλύτερο σύστημα γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει ψηλούς παίκτες. Έτσι θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά και να επιτεθούμε. Η ομάδα δυσκολεύτηκε στην οργάνωση, στη δημιουργία, σε κάποια σημεία κλειδιά έπρεπε να έχει αποφασιστικότητα”

Τι αλλάζει για τη συνέχεια: “Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε ένα παιχνίδι, μία ευκαιρία λιγότερη, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν μπορεί να δεχθεί ότι οι πιθανότητες έχουν λιγοστεύσει, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν