Τα πλάνα του Ισπανού για το αποψινό ματς.

O Ολυμπιακός απόψε στις 9 και μισή αντιμετωπίζει την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και θέλει το διπλό πρόκρισης που θα του δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει στο Europa League.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από μια βδομάδα, στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό (για ένα ακόμα ματς). Για καλή του τύχη ο Ελ Αραμπί του έδωσε ανάσα ισοφαρίζοντας (1-1) στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός κόντρα στους Σλοβάκους θα διεκδικήσει την πρόκριση, θέλοντας το διπλό που συνάμα θα του δώσει και την 42η νίκη εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μπορεί οι Πειραιώτες μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα να έχασαν τα 40 εκατομμύρια ευρώ του Champions League, αλλά και τα 10 εκατομμύρια ευρώ του Europa League δεν είναι και άσχημα σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν.

Όσον αφορά τώρα τις σκέψεις του Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Μπα και Σισέ το αμυντικό δίδυμο (ή Μανωλάς), στη δεξιά πλευρά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Άβιλα και στην αριστερή ο Ρέαμπτσουκ. Στις θέσεις των κεντρικών χαφ θα δούμε τους Εμβιλά και Κούντε, με τον Ζινκερνάγκελ να κινείται μπροστά τους. Στις πτέρυγες Ραντζέλοβιτς και Μασούρας. Όσο για την κορυφή της επίθεσης ο Κορμπεράν θα δώσει φανέλα βασικού στον Ελ Αραμπί (συγκεντρώνει πιο πολλές πιθανότητες από τον Τικίνιο).

Τώρα αν ο Μασούρας, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις, δεν μπορεί να αγωνιστεί, τότε ο Ζινκερνάγκελ θα παίξει στα πλάγια της επίθεσης, ο Κουντέ θα παίξει πίσω από τον επιθετικό και δίπλα στον Εμβιλά θα δούμε έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Κανέ. Ο Ισπανός κόουτς θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον Ματιέ Βαλμπουενά, που αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη λύση.

Να θυμίσουμε ότι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπασταθόπουλο, Ροντρίγκες, Βρσάλικο και Ανδρούτσος. Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην Μπρατισλάβα έχοντας όμως κάνει μονάχα μια προπόνηση.

Αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να νικήσει την Σλόβαν τότε θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Conference League παίζοντας με μία εκ των Ζρίνσκι ή Τομπόλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν